Sök:

Betalning

Du kan välja mellan att betala med

  • Förskottsbetalning till bankgiro 640-3331

  • PayPal
  • Swish
  • Klarna Fakturering

 

Obeservera att vi ej hanterar fakturor såvida det inte gäller Klarna fakturering!

Dina varor kommer att skickas så fort din betalning tagits emot.

Nerdworld förbehåller sig rätten att välja den fraktmetod som passar företaget bäst.

 

Lagda ordrar reserveras i 30 dagar från och med det datum ordern blir lagd. Inkommer det ej betalning för ordern under dessa 30 dagar kommer ordern att makuleras.

 

 

Leverans

Leverans av varor som finns i lager sker normalt 2-4 arbetsdagar efter det att vi mottagit Din orderbetalning.

Observera att det kan ta 1-3 vardagar innan vi ser betalningen på vårt konto och beställningen skickas först när vi ser att betalningen är inkommen.

 

Ångerrätt

Öppet köp gäller t.o.m 14 dagar efter genomfört köp vid oanvänd vara. Om du vill byta eller returnera en produkt måste du först kontakta oss på mail.

 

OBS! Vi återbetalar ej den ursprungliga fraktkostnaden.

 

Returer och reklamationer

Vi vill att Du kontaktar oss via e-mail först. Vi kontrollerar givetvis alla varor innan vi levererar, men visar sig produkten ändå vara skadad, defekt eller på annat sätt inte alls motsvara produktbeskrivningen, så vill vi att Du meddelar oss så fort som möjligt.

Vi löser inte ut gods som skickas till oss med postförskott eller efterkrav. Alla returfrakter sker på kundens bekostnad.

 

Transportskador
Nerd World är ansvarig för att varan kommer fram till dig oskadad. Därför är det viktigt att du omgående rapporterar eventuella skador eller bortkomna varor till oss på e-mail. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den till oss så är du dock ansvarig. Om paketet är transportskadat eller uppbrutet ber vi dig genast anmäla detta till posten eller uthämtningsstället.

Om posten eller uthämtningsstället ej åtar sig skadeansvaret, kontakta oss. Vänligen notera att vi ej löser ut varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav.

 

Reservation och priser
Vi reserverar oss för slutförsäljning samt att en artikel utan förvarning kan utgå ur sortimentet. T. ex kan en artikel sälja slut innan lagersaldot hunnit uppdaterats i webshopen. Vi reserverar oss även för eventuella prisändringar och korrekturfel.
Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms

 

 

Produktinformation

Nerd World har stora leverantörer från hela världen.

Vid frågor om specifik varas ursprung, vänligen kontakta oss via mail.

 

 

 

info@nerdworld.se